Custom made

Bent u op zoek naar kleding die niemand anders heeft? Met de custom made kleding van Van den IJssel kunt u echt álle kanten op. Uw eigen ontwerp, PMS kleuren van uw huisstijl en zelfs uw eigen stijlelementen kunnen wij terug laten komen in de kleding. Van het kiezen van een bepaalde knoop tot het bepalen van de textielsoort, de mogelijkheden zijn eindeloos! Met de custom made service van Van den IJssel Bedrijfskleding worden al uw wensen meegenomen in het ontwerp. Lees hier hoe dit proces in 8 stappen verloopt.
Stap 1

Eerste gesprek

Wij starten samen een meeting om te achterhalen wat uw behoefte en wensen zijn. Zo weten wij wat u belangrijk vindt en kunnen wij dit meenemen in de eerste ontwerpen.

Stap 2

Aanlevering werktekeningen

Uw wensen en behoefte zijn meegenomen in onze werktekeningen. Zo krijgt u een visueel beeld hoe het eruit kan komen te zien. Er worden door ons meerdere tekeningen gemaakt. Zo ziet u meerdere mogelijkheden en kunt u hier een keuze uit maken. In deze tekeningen staan ook de stofsoort, bewerking en fournituren naar uw wensen beschreven.

Stap 3

Draagtest

Voordat u kunt beslissen over bepaalde kledingstukken, wilt u deze natuurlijk eerst zelf passen. Door de draagtest heeft u de mogelijkheid om de verschillende kledingstukken te passen. Zo kunt u zelf beoordelen of de kleding voldoet aan al uw wensen. 

Stap 4

Offerte

Bij akkoord op de werktekening wordt een persoonlijke offerte opgemaakt. In een vervolggesprek wordt deze offerte met u besproken en volledig toegelicht.

Stap 5

Labdips

Na goedkeuring van de offerte wordt er een lapbdip aangeleverd. Hierbij geeft u akkoord op elke keuze die u gemaakt heeft op uw custom made kleding. Van uw speciale bedrukkingen tot kleur van de knoopjes, alles wordt besproken.

Stap 6

Totaal sample

Voordat de officiële productie begint, leveren wij één totaal sample. Hier leveren wij u het uiteindelijke ontwerp van al uw gekozen custom made producten en kunt u nog de aller laatste veranderingen doorvoeren.

sTAP 7

Officiële productie

Bij goedkeuring van de totale samples, zal de officiële productie worden gestart.

Stap 8

Levering producten

Alle gewenste kleding wordt geproduceerd door een van onze partners en vanuit ons magazijn geleverd bij u op locatie. Ook bieden wij de mogelijkheid uw voorraad te beheren. Hierdoor kunnen wij bij de volgende levering direct en snel leveren.

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te geven. Bij het gebruik van onze website gaat u akkoord met cookies. Lees meer in ons privacybeleid.